Social media manager

Tule ravitsemaan, hoitamaan ja kasvattamaan treenamista rakastavaa yhteisöämme.

Nosht / Potential Foods on elintarvikealalla toimiva tuotekehitysyritys, joka kehittää tulevaisuuden ruokaratkaisuja. Yritys fokus on helposti mukana kuljetettavissa kuluttajatuotteissa, joissa yhdistyvät luonnonmukaiset raaka-aineet, funktionaalisuus ja hyvä maku. Teemme ravintoa joka lisää elämäniloa ja motivoi treenaamaan vielä vähän enemmän.

Tässä tehtävässä vastaat Noshtin somekanavista ja yhteisöstä: hoidat päivittäisen sisällöntuotannon, tilin hallinnoinnin, julkaisutoiminnan ja vuorovaikutuksen.

Osallistut markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen, toteutat kampanjoita julkaisuaikataulun mukaisesti sekä huolehdit tekemisen seurannasta ja raportoinnista.

Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimimme, vaikuttajien ja urheilijoiden kanssa. Pidät huolta, että olemme näkyvissä oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Sinulla on aiempaa kokemusta sosiaalisen median tilien parissa työskentelystä. Ymmärrät, mikä on kiinnostavaa sisältöä Noshtin seuraajille, miten tavoitat heidät parhaalla mahdollisessa tavalla ja miten voimme tavoittaa enemmän ihmisiä. Sinulla on sisällöntuotannon osaamista ja pystyt itse tuottamaan kiinnostavaa sisältöä kanaviimme.

Olet luova, idearikas ja oma-aloitteinen ja sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Odotuksemme sinulle:

  • Yli vuoden kokemus sosiaalisen median parissa työskentelystä, esimerkiksi sisällöntuottajana ja / tai tehtävässä sosiaalisen median parissa
  • Vuorovaikutus seuraajiemme, ambassadorien ja vaikuttajien kanssa on sinulle luontevaa.
  • Olet luova sometekstien kirjoittaja, joka tietää kuinka puhutella yleisöään
  • Tunnet some-kanavien perusmetriikat ja osaat analysoida ja raportoida tuloksia
  • Tunnet ja ymmärrät hyvin elämäntapaa, jossa urheilu, liikunta ja treenaminen ovat 
  • Olet intohimoisesti kiinnostunut urheiluun, liikuntaan ja treenaamiseen liittyvistä sisällöistä, ihmisistä, tapahtumista ja tuotteista. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän, loistavat työkaverit ja tiimin, jossa on rento meininki ja vahva yhteishenki.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 7.3.2022 mennessä osoitteeseen careers@nosht.com

Toivomme, että pystyisit aloittamaan nopeasti, mutta aloitusajankohta sovitaan kanssasi joustavasti.

Jos sinulle jäi kysyttävää, toimitusjohtaja Petteri Kankkunen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat parhaiten soittamalla 0400 872 169.

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now